Ócsai Kulturális Napok megnyitó

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt megnyitó műsorunkra.
Fellépnek:
a Flashdance Tánciskola növendékei
Fehér Ricsi
(a Pest Megye Hangja tehetségkutató verseny győztese)
a Gyáli Tűzmadarak Mazsorett Csoport
az Energy Kid’s Tánciskola növendékei
Sztárvendégünk:
Auth Csilla énekesnő

Belépő: ingyenes Bővebben

ÓKN - Nagy Éva amatőr festő kiállítása

Nagy Éva - elmondása szerint - érzésből fest.

Belépő: ingyenes Bővebben

ÓKN - Korda György és Balázs Klári-Anyák napi műsora

Balázs Klári és Korda György nemcsak a színpadon, de a magánéletben is sikeres párost alkot. Számtalan díjat, elismerést és állami kitüntetést tudhatnak magukénak, vitalitásuk sok fiatalt megszégyenít. Együtt bejárták a világot. Európában, Amerikában, Kanadában és Ausztráliában is nagy sikerű koncerteket adnak. Ismert slágereiket együtt énekli velük a közönség, népszerűségük közel 40 éve töretlen.

Belépő: 3000 ft, klub tagoknak: 2500 ft Bővebben

ÓKN - Zoltán képszínháza - Peter Gabriel slideshow

Amikor Peter Gabriel sokszínű zenei világa találkozik egy fotográfus vizuális világával az Ócsai Kulturális Napokon.

Belépő: Elővételben 1500 ft, az előadás napján 2500 ft Bővebben

ÓKN - Görög Show & Vacsora & Táncest

2018. május 12. 19.00 óra
Az Ócsai Kulturális Napok keretén belül kerül megrendezésre a Görög Show & Vacsora & Táncest
Merüljünk el a görög kultúrában egy zenés, táncos vacsoraest keretein belül!

Ezt senki sem hagyhatja ki!

Belépő: 6500-7500 ft Bővebben

ÓKN - Rendhagyó Kávéházi Esték Gregor Bernadettel

A Rendhagyó Kávéház Esték rendezvény az Ócsai Kulturális Napok keretén belül az Ócsai Polgári Kulturális Egyesület és az Egressy Gábor Szabadidőközpont közös szervezésében valósul meg.
Az este vendége: Gregor Bernadett színésznő.
Aki kérdezi: Pappné Hajdu Katalin, az Ócsai Polgári Kulturális Egyesület elnöke
Gyermekkora óta élete szerves része a színház, pályaválasztásakor is a színészet volt az egyedüli alternatíva. Édesapja Gregor József operaénekes. Évekig játszott a Nemzeti Színházban, majd a Pesti Magyar Színházban. Több filmben és sorozatban is szerepelt. Jelenleg az Újszínházban, utazó színházakban és fellépésein csillogtatja meg tehetségét Budapesten és szerte az országban. Férjével, Szarvas Attilával közösen is fellépnek, hiszen nem csak a privát életben, de a színpadon is partnerek. Műsorukat igyekeztek sokszínűvé tenni, elhangzik benne vers, monológ, kabaré jelenet, valamint sanzon, musical és operett. Önálló műsoraiban hallhatóak Karády-dalok, kuplék, sanzonok. 
Beszélgessük egy csésze forró kávé vagy tea mellett!
A belépés díjtalan.

Belépő: ingyenes Bővebben

ÓKN - RögvEst - Interaktív Impró-Show

Interaktív impróshow. Egy pörgős este tele nevetéssel, fordulatokkal és váratlan megoldásokkal. Az alap Momentán-élmény. Improvizációs estjeik minden alkalommal a közönség bevonásával, a nézők ötletei alapján születnek, így minden este egyedi és megismételhetetlen. Közös bennük a humor, a kreativitás, a személyesség és hogy valódi közösségi élményt nyújtanak.

Belépő: 3000 ft Bővebben

ÓKN - Retro Party

Az Ócsai Kulturális Napok keretén belül Retro Partyra várunk mindenkit 2018. május 19-én este 19:30-tól az Egressy Gábor Szabadidőközpontban. A fantasztikus élményről Zoltán Erika, a Groovehouse és a Kerozin gondoskodik. Az előadások után a Két Szuri garantálja a fergeteges party hangulatot!

Belépő: Elővételben: 3500 Ft, az előadás napján 4500 Ft Bővebben

ÓKN - Pitti Katalin Pünkösdi Koncertje

Pünkösdi Koncertet ad Pitti Katalin az Ócsai Kulturális Napok keretein belül. A világ számos országában énekelt, a legjelentősebbek: Drezda - Verdi: Lombardok c. operájának női főszerepével Giselda szerepével- 17-szer hívták függöny elé a művésznőt.
Verdi: La Traviata címszerepét tán a legtöbb rendezésben énekelte, játszotta, élte itthon és külföldön, Szófiában, Kassán, Kolozsvárott, Tokyóban, Nagoyában, Osakában és a Magyar Televízió opera-keresztmetszetében is Ő énekelt és alakította Violetta figuráját.
Puccini: Madama Butterfly címszerepét 16 éven át alakította, mellyel vendégszerepelt Prágában többször, mint a Puccini: Bohémélet Mimi-jével és Csajkovszkij: Anyegin Tatjána szerepével Prágában, Moszkvában Hamburgban, Rio de Janeiro-ban...
Operaszerepein kívűl mindig szívesen énekel Bach, Mozart, Verdi, Liszt, Kodály oratórikus műveket illetve dal és ária esteket a Magyar Rádióban, mint a Zeneakadémián. Itthon és külföldön rendszeresen koncertezik.

Belépő: 2000 ft, csoportoknak 10 fő felett 1500 ft Bővebben

ÓKN - Muzsikál a mozi - Jávortól Karádyig

Ki ne ismerné ezeket a dalokat ?
"Köszönöm ,hogy imádott!"
"Kétszer kettő ,néha öt"
"Hamvadó cigarettavég "
Régi magyar filmek fülbemászó ,örökzöld dallamai elevenednek meg a színpadon az Ócsai Kulturális Napok keretein belül. Egész estét betöltő zenés összeállítás a hazai filmgyártás arany korából.
Szereplők: Buch Tibor, Szász Kati, Göth Péter es Pohly Boglárka

Belépő: 2000 ft Bővebben

ÓKN - Tejbegríz Fesztivál

Idén is megrendezzük a Tejbegríz Fesztivált az Ócsai Kulturális Napok keretén belül. Rengeteg érdekes program várja a látogatókat!

Belépő: ingyenes Bővebben