Adventi Matiné

Sok szeretettel várunk minden Kedves Érdeklődőt 2017. december 17-én 14.00-17.00 órakor megrendezésre kerülő Adventi Matinénkra. 

Több programmal is várjuk Önöket:
Mézeskalács műhely az Ócsai Polgári Kulturális Egyesület jóvoltából,Mollini bűvész show.
A gyermekeket Pólóból Ékszert! - gyermekfoglalkozás várja és a Flashdance táncegyüttes bemutatóját is láthatjuk a nap folyamán.

Belépő: Ingyenes Bővebben

Melyiket a 9 közül? - családi színházi előadás

„Melyiket a 9 közül?” –zenés, karácsonyi, egyfelvonásos családi előadás

Belépő: 1800-2400 Bővebben

Vuk - Bábjáték a Fabula Bábszínház előadásában

Vuk – bábjáték
Időpont: 2017. december 28. 10:00 óra

A Vuk című mesejáték Fekete István regényének feldolgozása. Vuk, a kis róka sok-sok kalandot él át, míg felnő és a rókák népének védelmezője lesz.

Jegyár: 1500 Ft.
Egressy Kultúra Kártyával 10% kedvezmény!

Belépő: 1500 Bővebben

Börze és Játszóház

Egy jó alkalom arra, hogy eladd a már feleslegessé vált babaruhákat, játékokat, vagy felfrissítsd a gyermeked ruhatárát. Amíg a ruhák gazdát cserélnek, addig családi játszóházunkban ugrálóvár és bábszínház várja a gyerekeket.

Belépő: 1000 Ft Bővebben

Farsangi Cirkuszi Kavalkád

MAGYAR VILÁGSZTÁROK ÓCSÁN!
A Farsangi Cirkuszi Kavalkád az ócsai Egressy Gábor Szabadidőközpont szervezésében és Richter Szebasztián rendezésében kerül színpadra, aki a méltán világhírű Richter család 7. generációjának tagja, a Richter Flórián Cirkusz rendezője és művészeti vezetője – és nem utolsó sorban ő maga is zsonglőr, quick change illúzionista és lovasakrobata.

Mit láthatunk az előadásban?
Lesz zsonglőr, pantomim bohóc, bűvész, illúzionisták, gumiasztal akrobata, macska idomár, BMX akrobata és világhírű ugródeszka akrobaták… Ők mindannyian mintha egy bűvész köpönyegéből bújnának elő és szórakoztató cirkuszi show műsort varázsolnak a nézők szeme elé.

Egy igazi felejthetetlen 90 perces élmény az egész család számára. Gyereknek és felnőttnek egyaránt. Ne hagyja ki ezt az egyszeri alkalmat Ócsán!!

Jöjjön el, győződjön meg a saját szemével és szórakozzon velünk egy jót!
A fellépőkről bővebben a www.cirkuszikavalkad.hu oldalon tájékozódhat.

Richter Szebasztián

Belépő: 1500 Ft-3000 Ft Bővebben