Mozi nap Ócsán

Ismét Mozi napot tartunk a Szabadidőközpontban! 
Premier filmekkel várunk mindenkit! 

10.00 Csodapark 
Animációs vígjáték, kalandfilm
Játékidő: 90 perc
Korhatár: 6 év 

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen... June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.

12.00 Testvérlövészek - FELIRATOS
Western-vígjáték
Játékidő: 120 perc
Korhatár: 16 év

Az elismert rendező, Jacques Audiard (Rozsda és csont, A próféta) Patrick DeWitt regénye alapján készült új filmje a westernfilm műfajának újraértelmezése és veszélyesen, szellemesen és érzelmileg katartikusan járja körbe azt a kérdést, hogy mit jelent férfinak lenni. 1851-et írunk, Charlie és Eli Sisters (Joaquin Phoenix és John C. Reilly) fivérek és gyilkosok; fiúk, akik egy könyörtelen és ellenséges világban nőttek férfivá. Kezükhöz vér tapad: bűnözők és ártatlanok vére is és a bandita létformán kívül nem ismernek mást. Az idősebb fivér, a befelé forduló Eli (Reilly) öccsével együtt fosztogat, mégis mer rendes életről álmodozni. A fiatalabb, keményen iszákos Charlie (Phoenix) élvezettel veszi át a főnöki posztot a duó akcióiban. Mindketten egyre inkább megkérdőjelezik és vitatják a másik módszereit. A Sisters fivérek útja átvezet az északnyugati vidéken, el Oregon hegyeihez, majd egy veszélyes bordélyházba a Mayfield nevű kisvárosban, és végezetül a kaliforniai aranylázhoz. Ez az utazás próbára teszi a halálos családi kötelékeket. De lehet, hogy ezen az úton akadnak rá arra is, ami még megmaradt az emberségükből?

14:00 Asterix: A varázsital titka
Animációs film
Játékidő: 83 perc
Korhatár: 6

Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.

16:00 Most van most
Játékfilm
Játékidő: 90 perc
Korhatár: 16 év

Szilvi egy hirtelen döntésből lelép az esküvőjéről és beugrik egy szabadnapos taxis autójába. Petya, a taxis próbálja elmagyarázni, hogy épp nem dolgozik, de Szilvi belefojtja a szót. Petya laza, humoros srác, ugyanakkor érző ember is, aki megunta a jogászkodást, és helyette taxiba ült. A film kettejük története. A taxival egyetlen nap alatt körbeutazzák Budapestet és környékét, még a Balaton-felvidékre is eljutnak. Ezalatt egyre jobban megismerik egymást. A film a harmincas korosztály énkeresési és párkapcsolati problémáit járja körül. A Most van most vagány road movie, ami egyszerre ötvözi egy romantikus vígjáték és egy érzelmes dráma elemeit. Egy szökött menyasszony és egy taxis huszonnégy óra alatt lejátszódó kalandjait ismerhetjük meg.

Jegyvásárlás a vetítések előtt lehetséges!

Belépő: 1300-1600 ft Bővebben

43. Ócsai Kulturális Napok rendezvénysorozat

Ismert előadók és helyi művészek is szerepelnek az idei Ócsai Kulturális Napok palettáján, mely május 3-án veszi kezdetét, és a Tejbegríz Fesztivállal ér véget. Részletekkel hamarosan jövünk!

Belépő: Bővebben

Horgoljunk tulipánt! - Anyák napi kézműves foglalkozás

A foglalkozás 14 órakor kezdődik.

Belépő: Ingyenes Bővebben

Tejbegríz Fesztivál - Ócsa

 

Belépő: Ingyenes Bővebben

Varázs show

Az előadás 15 órakor kezdődik!

Belépő: 2200 Ft, Egressy kultúra Kártyával 2000 Ft Bővebben

Zenei és színjátszó tábor

A tábor reggel 8 órakor kezdődik.

Belépő: 25000 ft, május 15-ig 20000 ft Bővebben

Őslénykutató napközis tábor

A tábor reggel 8 órakor kezdődik.

Belépő: 25000 ft, május 31-ig 20000 ft Bővebben