Adventi Matiné

Sok szeretettel várunk minden Kedves Érdeklődőt 2017. december 17-én 14.00-17.00 órakor megrendezésre kerülő Adventi Matinénkra. 

Több programmal is várjuk Önöket:
Mézeskalács műhely az Ócsai Polgári Kulturális Egyesület jóvoltából,Mollini bűvész show.
A gyermekeket Pólóból Ékszert! - gyermekfoglalkozás várja és a Flashdance táncegyüttes bemutatóját is láthatjuk a nap folyamán.

Belépő: Ingyenes Bővebben

Balázs Fecó Adventi Koncertje

Balázs Fecó Adventi koncertje

Belépő: 3500 Bővebben

Melyiket a 9 közül? - családi színházi előadás

„Melyiket a 9 közül?” –zenés, karácsonyi, egyfelvonásos családi előadás

Belépő: 1800-2400 Bővebben

Oscar - Vígjáték két részben

Oscar – vígjáték két részben 
Időpont: 2017. december 29. 19:00 

Bertrand Barnier, a gazdag párizsi szappangyáros élete egy hétköznapinak tűnő reggelen teljesen megváltozik. Mindazok, akik fél 9 és déli 12 között meglátogatják – a fiatal könyvelő, a mumpszos masszőr, a lánya, aki valójában nem is a lánya, vagyis tulajdonképpen igen, de mégse… – , rádöbbentik arra, hogy lányos apának lenni nem is olyan egyszerű dolog. Otthona a követhetetlenül cikázó fekete táskák, elveszett ékszerek, többszörösen elsikkasztott pénzkötegek és lavinaként hömpölygő női fehérneműk özönében egy szempillantás alatt őrültekházává változik, miközben ő már azt sem tudja, mit akar valójában. Egy biztos: a gyereknek apa kell!!! De hol van Oscar?

Belépőjegy: 2600 - 3000 Ft
Egressy Kultúra Kártyával: 10%kedvezmény

Jegyvásárlás személyesen a Szabadidőközpontban hétköznapokon 8 és 20 óra között. 
Online a www.ocsamuvhaz.hu weboldalon.

Belépő: 2600-3000 Ft Bővebben

Börze és Játszóház

Egy jó alkalom arra, hogy eladd a már feleslegessé vált babaruhákat, játékokat, vagy felfrissítsd a gyermeked ruhatárát. Amíg a ruhák gazdát cserélnek, addig családi játszóházunkban ugrálóvár és bábszínház várja a gyerekeket.

Belépő: 1000 Ft Bővebben

Farsangi Cirkuszi Kavalkád

MAGYAR VILÁGSZTÁROK ÓCSÁN!
A Farsangi Cirkuszi Kavalkád az ócsai Egressy Gábor Szabadidőközpont szervezésében és Richter Szebasztián rendezésében kerül színpadra, aki a méltán világhírű Richter család 7. generációjának tagja, a Richter Flórián Cirkusz rendezője és művészeti vezetője – és nem utolsó sorban ő maga is zsonglőr, quick change illúzionista és lovasakrobata.

Mit láthatunk az előadásban?
Lesz zsonglőr, pantomim bohóc, bűvész, illúzionisták, gumiasztal akrobata, macska idomár, BMX akrobata és világhírű ugródeszka akrobaták… Ők mindannyian mintha egy bűvész köpönyegéből bújnának elő és szórakoztató cirkuszi show műsort varázsolnak a nézők szeme elé.

Egy igazi felejthetetlen 90 perces élmény az egész család számára. Gyereknek és felnőttnek egyaránt. Ne hagyja ki ezt az egyszeri alkalmat Ócsán!!

Jöjjön el, győződjön meg a saját szemével és szórakozzon velünk egy jót!
A fellépőkről bővebben a www.cirkuszikavalkad.hu oldalon tájékozódhat.

Richter Szebasztián

Belépő: 1500 Ft-3000 Ft Bővebben

Vacsora Varieté

Töltsön el egy varázslatos estét kedvesével! A párizsi éjszakák hangulatát varázsolja Ócsára Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina február 14-én. A Valentin napi Vacsora Varieté keretében akrobaták, bűvészek, légtornászok, táncosok és egy énekes díva teszi színesebbé az estét. Négy fogásos vacsora és egy szórakoztató varieté előadás várja a romantikára és szórakozásra vágyó párokat.

Belépő: 5900-7000 Ft Bővebben