Vacsora Varieté

Töltsön el egy varázslatos estét kedvesével! A párizsi éjszakák hangulatát varázsolja Ócsára Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina február 14-én. A Valentin napi Vacsora Varieté keretében akrobaták, bűvészek, légtornászok, táncosok és egy énekes díva teszi színesebbé az estét. Négy fogásos vacsora és egy szórakoztató varieté előadás várja a romantikára és szórakozásra vágyó párokat.

Minden jegyvásárló nyereményjátékban vesz részt melynek fődíja egy csodálatos hétvége a Caramel Premium Resort Superior négycsillagos wellness szállodában Bükfürdőn amit a Gulliver.hu utazási iroda szponzorál. A nyeremény 2 éjszaka 2 fő részére félpanziós ellátással.

Gulliver Travel, wellness, hotel, árverés, szállás, kupon, www.gulliver.hu
[x] Gulliver Travel, wellness, hotel, árverés, szállás, kupon, www.gulliver.hu

 

Asztalfoglalás és jegyvásárlás

* indicates required

 

Nyereményjáték szabályzat (PDF fájl)


Menü:

Vadpástétom tésztába göngyölve

Zellerkrémleves bacon chipsszel

Jércének melle parajos gesztenyével töltve, baconnal ölelve, fahéjas-almás rizspiramissal és fehérboros mandulamártással

Epres sajttorta

Élvezze velünk ezeket az órákat, ahol a művészet találkozik az elképesztő finomságokkal! Díjnyertes artista művészek, illuzionisták, humor mesterek és egy varázslatos műsorvezető, aki egy utazásra viszi a nagyérdeműt az étel és a művészet világába.

Európában elterjedt Szórakoztató Vacsora Varieté először Magyarországon, Ócsán.

Az ínycsiklandozó vacsorát a Sarokház Étterem biztosítja.

Asztalfoglalás és jegyvásárlás kizárólag elővételben lehetséges.

Jegyárak:

5900 Ft/fő január 20-ig

7500 Ft/fő január 20-a után