Szerelmes levelek Hernádi Judit és Gálffi László előadása

Az előadás 19 órakor kezdődik.

2021. július 10.-én Hernádi Judit és Gálffi László előadásában a Szerelmes levelek című kétszemélyes színdarab ígér remek kikapcsolódási lehetőséget a színház kedvelőinek számára.

 

Hernádi Judit és Gálffi László több mint tíz esztendeje játssza sikerrel a levél-drámát, bámulatos könnyedséggel ugrálnak térben és időben, lenyűgöző stílusban adják elő a két szerelmes történetét, akik a nézők előtt válnak felnőtté, szülővé, felelősségteljessé, és szenvedélyesen szerelmessé.

 

Romantikus levelezés két részben. Író: A. R. Gurney. Fordította: Vámos Miklós. Rendező: Mácsai Pál.  Előadók: Hernádi Judit, Gálffi László

 

Andy tíz évesen írja meg első levelét egy copfos kislánynak... a kamasz Melissa mindenét odaadná Andyért.... A sors elszakítja egymástól a két fiatalt, szerelmük levelekben lángol fel ismét, szakad meg, majd éled újjá. A fiú egyetemre jár, a lány a kisvárosban marad, a fiú megházasodik, a lány férjhez megy, a levelek azonban összekötik őket. Két teljesen különböző egyéniség, egymástól messze vezető életutak és a négy évtizeden át tartó levelezés. Ki tudja, hogy beteljesülhet-e valaha a szerelem, találkoznak-e sorsuk útjai.... A Love letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, mely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

 

Jegyár: 3900 Ft

Egressy Kultúra Kártyával: 3500 Ft

Jegyvásárlás