Pilát Gábor Szeress jól! előadása Ócsán

2021. november 17-én 18 órai kezdettel

Pilát Gábor - Szeress jól! előadása Ócsán

 
Párkapcsolati előadás pároknak és egyedülállóknak
Miért, lehet rosszul is szeretni?
- Igen, lehet. A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg.
És sokszor nem úgy, ahogy szeretnénk.
A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket. Az életnek is vannak törvényszerűségei csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk, és időnként még kevésbé használjuk.
A Szeress jól! előadás arra szolgál, hogy a gyakorlatban alkalmazható tanácsok átadásán túl, gondolatokat ébresszen.
A sikerért meg kell dolgozni. A párkapcsolatban kevés a szerelem megélt élménye, ha hiányzik a tudatosság, a felelősségvállalás, és a tisztesség.
Ebben a humoros, könnyed és szórakoztató, tabumentes, és a végletekig szókimondó előadásban a leggyakrabban előforduló hibák megmutatásán keresztül szeretnék minél több felismerést okozni, és azonnal hazavihető, gyakorlati tippeket adni a mindennapokhoz.
Pilát Gábor a “Tabuk nélkül a párkapcsolatról” Facebook oldal megalapítója, párkapcsolati témában az első könyve 2016-ban jelent meg, mely máig több, mint 6000 példányban fogyott el.
Az országban és külföldön folyamatosan megrendezésre kerülő előadásokon túl, egy saját rádió- és egy tv műsora van (Dunakanyar FM, Eger TV), a TV2, és a Duna Tv állandó párkapcsolati szakértője.
Jegyár: 1500 Ft
Jegyvásárlás