Mozizz velünk!

2017. December 9-én ismét Mozi nap az Egressy Gábor Szabadidőközpontban 10.00 – 20.00 óráig.
 

10.00 : Coco 3D

Játékidő: 120

Korhatár: 6

Műfaj: családianimációsfilm

 

Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.

 

 

12.00 : Az igazság ligája 3D

Játékidő : 120

Korhatár: 12

Műfaj: akció film

 

Batman és Superman szövetségre lépnek, hogy megvédjék a Földet egy idegen veszélytől. Hozzájuk csatlakozik a Csodanő, Flash, Aquaman és Cyborg.

 

 

14.00 : Coco 3D

 

 

16.00 : Az igazság ligája 3D

 

18:00: Gyilkosság az Orient expresszen

Játékidő: 115 perc

Korhatár: 12

Műfaj: akció, krimi

 

20.00 : A Viszkis

Játékidő :126

Korhatár : 12

Műfaj : akció film

 

Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit. Ambrus Attila félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője... míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének. De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel. Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával.

Jegyárak: 1000 – 1600 Ft.