Mozinap - közösségi filmnézés

Ismét premier filmekkel érkezik hozzánk a Mozgó Mozi.

A Mozgó Mozi a nagyvárosi multiplexekkel egy időben szállítja házhoz a
legfrissebb és legújabb filmeket, akár 3D-ben, hogy senki ne maradjon le
egy-egy új élményről.
Technika:
Az amerikai gyártmányú Christie Solaria One’ a legmodernebb aktív 3D mo-
zivetítők egyike. Számos multiplex moziban vetítenek ezzel a felszereléssel.

Gyere el és győződj meg róla!

14.00: Apróláb
Játékidő: 120 perc
Korhatár: 6 év
Műfaj: családi animáció

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak. Ám egy jeti, úgy gondolja, tudja a megoldás. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt álltja, a titokzatos lény egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amelyet rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes. És elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt... A Gru és az Őrült, dilis szerelem írói valamint a LEGO-filmek producerei összefogtak, hogy a feje tetejére állítsák az ismert legendát, és egy bolondos, játékos és nagyon vicces animációs komédiát hozzanak létre!

16.30 Hotel Transylvania 3
Játékidő: 85 perc
Korhatár: 6 év
Műfaj: családi animáció, vígjáték

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart. De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

18.30 Mamma Mia 2. - Sose hagyjuk abba
Játékidő:114 perc
Korhatár:12 év
Műfaj:zenés vígjáték

Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James.
 

14.00 órától premier mesefilm vetítés, melyre csoportos kedvezmény
igénybe vehető. 20 fő fölött 800 Ft/gyermek, kísérőknek ingyenes.