Mozinap - közösségi filmnézés

Ismét premier filmekkel érkezik hozzánk a Mozgó Mozi.

A Mozgó Mozi a nagyvárosi multiplexekkel egy időben szállítja házhoz a
legfrissebb és legújabb filmeket, akár 3D-ben, hogy senki ne maradjon le
egy-egy új élményről.
Technika:
Az amerikai gyártmányú Christie Solaria One’ a legmodernebb aktív 3D mo-
zivetítők egyike. Számos multiplex moziban vetítenek ezzel a felszereléssel.

Gyere el és győződj meg róla!

14.00: Apróláb
Játékidő: 120 perc
Korhatár: 6 év
Műfaj: családi animáció

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak. Ám egy jeti, úgy gondolja, tudja a megoldás. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt álltja, a titokzatos lény egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amelyet rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes. És elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt... A Gru és az Őrült, dilis szerelem írói valamint a LEGO-filmek producerei összefogtak, hogy a feje tetejére állítsák az ismert legendát, és egy bolondos, játékos és nagyon vicces animációs komédiát hozzanak létre!

16.00 Alfa 2D
Játékidő: 90 perc
Korhatár: 12 év
Műfaj: dráma, akció, thriller

Húszezer évvel ezelőtt az élet bizonytalan volt és átmeneti. Az ősember törzsekben élt, vadászott, tüzet rakott, és az égiekben bízott. Keda fiatal még. Először indul a törzs férfijaival vadászatra, ám egy bölény fölökleli, és egy szakadékba taszítja: társai azt hiszik, meghalt, és magára hagyják. De ő él és élni akar. Az ellenséges világban, a vadonon keresztül elindul hazafelé. Út közben társa is akad: egy sebesült farkas szegődik mellé. A két fáradt, beteg, kiszolgáltatott lény különös barátságot köt, és egyre jobban ragaszkodnak egymáshoz. Ilyen nem történt még az emberiség történetében. De ettől kezdve nagyon sokszor előfordul majd. Az ember rátalált a legjobb barátjára...

18.00 Mamma Mia 2. - Sose hagyjuk abba
Játékidő:114 perc
Korhatár:12 év
Műfaj:zenés vígjáték

Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James.

20.00 Apáca
Játékidő: 96 perc
Korhatár: 16 év
Műfaj: misztikus horror

A démonok köztünk vannak – van, akinek egy életen át sikerül elkerülnie őket, és van, akinek az a foglalkozása, hogy szembenézzen velük. 1952-ben a napfényes Rómából kis küldöttség érkezik egy isten háta mögötti fogarasföldi kolostorba. Borzasztó dolgok történtek a szomorú falak között, a klastrom mindig félhomályos, mindig hideg és barátságtalan folyosóin, és a jövevények (egy apáca, egy szerzetes és egy novícius) bízik benne, hogy hamar kiderítik, ki állhat a háttérben, és hazatérhetnek biztonságos, napfényes világukba.

14.00 órától premier mesefilm vetítés, melyre csoportos kedvezmény
igénybe vehető. 20 fő fölött 800 Ft/gyermek, kísérőknek ingyenes.