Malek Andi Soulistic adventi koncertje

2022. december 18-án (vasárnap) 17.00 óra kezdettel

 

Malek Andi Soulistic adventi élő koncertjét láthatják a Szabadidőközpontban.


Néhány nappal karácsony előtt minden szívnek szüksége van feltöltődésre.
Mi más lehetne a leghitelesebb zenei világ erre, mint a gospel lélekemelő hangjai?
A Soulisticban Malek Andrea, a sokféle műfajban remeklő énekesnő és Jáger Bandi zongorista, zeneszerző közös álma vált valóra.
Két stílus, a jazz és az r&b ötvözete a gospellel.
A Soulistic név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal, ennek kiteljesedése a karácsonyi hangulatra felkészítő gospelkoncert.
A sokszor hallott ünnepi dallamokat valódi erőt adó hangok írják felül a lelkünkben - a gospel elképesztő ereje, amely a nézőt-hallgatót észrevétlenül ragadja magával, teszi az előadás részévé.
Malek Andrea és Jáger Bandi produkciójában kulcsfontosságú szerepet játszik az örömzene és a hit, ahogyan a gospelnek is ezek a támpillérei.
Az énekesnő összetéveszthetetlen hangja, a zenei vezető friss és izgalmas zenei látásmódja, valamint a fantasztikus jazz-zenészekből álló zenekar muzsikája szép élményt ígér.


A színpadon egy kicsit mindenki szólistává válik és azon dolgozik, hogy a gospel üzenete eljusson a közönséghez.
Ki ne vágyna a készülődésekkel teli napok közben egy estére, amelyen az O Happy Day, a Have Yourself a Merry Little Christmas, a Let It Snow vagy a Falling In Love With Jesus segít megfeledkezni a rohanásról és bearanyozni az ünnepünket?


Jegyár: 3990 Ft
Egressy Kultúra Kártyával: 3690 Ft

Jegyvásárlás