Egészségnap

2024. április 6. 10.00-16.00 óra között Egészségnap2024. április 6-án 10.00-16.00 óráig Egészségnapot tartunk Ócsán, az Egressy Gábor Szabadidőközpontban.
Programjainkkal szeretnénk felhívni az ócsai lakosság figyelmét a prevenció fontosságára.
Az alábbi szűrővizsgálatokra lehet bejelentkezni:
- Érszűkület mérés
- Melanóma szűrés
- Kisrutin vizsgálat
- Női tumormarker csomag: CA-125, HE4, CA 19-9 (hasnyálmirigy), AFP (Alfa-felo-protein),CEA (emésztőtraktus)
- Férfi tumormarker csomag: CA 19-9 (hasnyálmirigy), AFP (Alfa-felo-protein), CEA (emésztőtraktus), PSA (Prosztata spec. ag.)
- Csontsűrűség mérés
- Ultrahangos vizsgálat (hasi vagy pajzsmirigy vagy nyaki ér)
- Pajzsmirigy bázis csomag
- Látásellenőrzés
A VIZSGÁLATOK KIZÁRÓLAG ELŐZETES REGISZTRÁCIÓVAL VEHETŐEK IGÉNYBE, ÉRVÉNYES ÓCSAI LAKCÍM KÁRTYÁVAL! A vizsgálatok díja 3000 Ft/szűrés.
A hátsó kertben családi programokkal, játékokkal várjuk az érdeklődőket:
- TIK-TOK stick (pálcás reflex kapd el játék)
A látványos reflex játék a levegőben elkapott pálcákkal bizonyítja, hogy ki a gyorsabb.
- MOBIL KRESZ PARK
Mobil Kresz Park pályával, szakoktatóval, és számos járművel várjuk a gyerekeket, akik a programon megszerezhetik a GyereKRESZ jogosítványt.
- GOLDSPRINT– A digitális kerékpárverseny egy helyben, egy percben - pörgős, kerékpáros programelem, mely minden résztvevőnek maradandó élményt nyújt egy perc alatt! Egy időben két személy teker az állványra szerelt kerékpárokon.
- REFLEXJÁTÉK– Teszteld a reflexed! Asztali reflex játék
Két szín, tíz világító szem, egy perc. Asztali reflex játék, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas és szórakoztató kihívást jelent.
- ÁRAMFEJLESZTŐ KERÉKPÁR – Tekerj áramot!
Az áramfejlesztő kerékpár nem csak fitten tart, de környezetbarát módon villamos energiát is előállíthatsz vele. A speciális szerkezet a bringát hajtó -mailben küldik az eredményeket. személy energiáját felhasználva működteti a rácsatolt eszközöket.
- AKTÍV PIHENŐPARK
A legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki vágyik egy kis pihenésre, amire mi tökéletes lehetőséget biztosítunk. Ki ne vágyna egy kis kellemes ringatózásra a függőágyak nyugalmában vagy a fotelek kényelmében?
A rendezvényre a belépés ingyenes.
A szűrővizsgálatokra kizárólag előzetes bejelentkezéssel tudunk pácienseket fogadni, regisztrálni a helyszínen 2024. április 5-ig tudnak.
A vizsgálatokra ócsai lakosokat fogadunk, a lakcímkártyát ellenőrizzük.
A vizsgálatokat kedvezményes áron, egységesen 3.000 Ft-ért tudják szakembereink elvégezni. Egy vizsgálat ára: 3000 Ft. Személyenként több vizsgálat is kérhető.
Bejelentkezés: Kizárólag személyesen a Szabadidőközpont recepcióján. Bővebb információ: 06 29 378 043
A vizsgálatokra kérjük hozzák magukkal TAJ kártyájukat. A leletek az EESZT-be lesznek feltöltve, aki nem rendelkezik hozzáféréssel, annak a helyszínen nyomtatják vagy e-mailben küldik az eredményeket.