Aviva torna Reiman Katival

A torna 12:50-kor kezdődik.

Az Aviva Módszert Gabriella Steiner (Fazekas Gabriella) magyar származású táncosnő, tornász és fizikoterapeuta dolgozta ki. Már a hatvanas évektől tanította a tornát Tel Avivban, akkoriban elsősorban a női ciklus rendezésére.
Csodaszer? Nem. A torna beindítja, támogatja szervezetünk csodálatos öngyógyító tevékenységét azáltal, hogy felpörgeti a vérkeringést, a nyirokkeringést - egy olyan területen, amit manapság igencsak sanyargatunk modern életvitelünk során - a genitális zónában és alhasban. Mivel így jobb ellátást biztosítunk a sejtjeink számára és a méreganyagok elszállítása is intenzívebbé válik, hamar megmutatkozik az eredmény. És ez tényleg csodás!
Nőknek
• Az Aviva Módszer alkalmazásával rendszeressé, röviddé és fájdalommentessé tehető a menstruáció.
• Ha túlsúlytól szenvedünk, de oka nem a túlzott evés, akkor hormonháztartásunk normalizálásával fokozatosan visszanyerjük ideális testsúlyunkat. Az optimalizálódott hormonszint csökkenti az étvágyat.
• Heti kétszeri gyakorlatozástól megszűnik az indokolatlan tejelválasztás a szülés utáni tejelválasztás viszont növekszik.
• A rendszeres torna sok esetben visszaállítja a nők fogamzóképességét.
Férfiaknak:
•A férfiak számára kifejlesztett gyakorlatok rendszeres végzése enyhülést hoz a prosztata megbetegedéséből fakadó kellemetlenségekre. A tornagyakorlatok segítségével megelőzhetők, megszüntethetők a potenciazavarok is. Eredményesen alkalmazható az impotencia megszüntetésére.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges!!!
Ha tudsz, törölközőt és polifoamot hozz magaddal!

Bejelentkezni lehet személyesen, vagy a 06 29 378 043-as telefonszámon.